Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea reprezintă unitatea sanitară cea mai complexă a judeţului Bihor, asigurând asistenţa medicală de specialitate a peste 221 000 locuitori din municipiul Oradea, respectiv a peste 617 000 locuitori ai judeţului pentru unele specialităţi, îndeplinind totodată şi funcţia de spital de urgenţă
Luni - Duminică: 15:30 - 16::30
secretariat@spitaljudetean-oradea.ro

Servicii medicale pentru pacienții cu infecție HIV

Vă comunicăm faptul că pacienții cu infecție HIV din județul Bihor au posibilitatea de a beneficia de servicii medicale specifice în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor.

            Aceștia se pot adresa compartimentului HIV/SIDA din cadrul Secției Boli Infecțioase II, pentru monitorizarea evoluției bolii, investigații paraclinice și eliberarea medicației ARV.

            În vederea accesării serviciilor medicale specifice, pacientul HIV este programat lunar, la o dată stabilită de comun acord, această programare fiind confirmată telefonic la 0770.104.252, cu o zi înainte de prezentare. Programările se pot face de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-12:00.

            Pacientul se va prezenta la Camera 1 din cadrul Secției Boli Infecțioase II, unde va fi consultat de medicul curant, după care se vor recolta probe biologice și se va întocmi documentația necesară. Medicația ARV va fi eliberată pacientului conform procedurilor elaborate de către farmacia Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor.

            Atragem atenția asupra faptului că testarea HIV este anonimă, cu garantarea confidențialității și a consilierii pre și post-test. Toate informațiile privind starea pacientului, rezultatele investigațiilor, diagnosticul, prognosticul, tratamentul și datele personale sunt confidențiale. Aceste informații pot fi furnizate doar cu consimțământul explicit al pacientului.

Sari la conținut