Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea reprezintă unitatea sanitară cea mai complexă a judeţului Bihor, asigurând asistenţa medicală de specialitate a peste 221 000 locuitori din municipiul Oradea, respectiv a peste 617 000 locuitori ai judeţului pentru unele specialităţi, îndeplinind totodată şi funcţia de spital de urgenţă
Luni - Duminică: 15:30 - 16::30
secretariat@spitaljudetean-oradea.ro

Modificarea circuitelor funcționale ale spitalului, pe perioada construcției noului ambulatoriu de specialitate și a parcării din cadrul Staționarului I

Având în vedere proiectul de extindere a ambulatoriului și de construcție a parcării din cadrul Corpului B al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor Etapa (I și Etapa II), vă aducem la cunoștință faptul că, începând cu data de 25.09.202, intrarea în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgenta Bihor, corp B (Staționarul I), va fi temporar relocată.

Obiectivul general al proiectului consta în creșterea accesibilității serviciilor de sănătate oferite de către Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor, în vederea îmbunătățirii stării de sănătate a locuitorilor județului Bihor.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  1. Construirea unui corp anexă prin extinderea Ambulatoriului Corpului B, al Spitalului Clinic Județean de Urgenta Oradea situat pe str. Gheorghe Doja nr. 65 Oradea, cu un regim de înălțime D+P+3E.
  2. Extinderea activității Ambulatoriului existent în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor prin realizarea infrastructurii specifice și dotarea acesteia cu echipamentele de specialitate în vederea asigurării accesului populației din județul Bihor la servicii de sănătate.
  3. Relocarea activității ambulatoriului existent pe str. Republicii nr.37, ca urmare a condițiilor actuale în care acesta își desfășoară activitatea, a funcționalității limitate a serviciilor medicale și a proximității improprii dintre cele două ambulatorii.
  4. Dotarea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Staționarului I situat pe str. Gheorghe Doja nr. 65 Oradea, cu dotări de specialitate (aparatură medicala și mobilier medical adecvat).

Proiectul este implementat de către Municipiul Oradea și are o valoare totală de 44.127.364,32 lei, fără TVA.

În acest sens, joi, 14 septembrie 2023, a avut loc o conferință de presă, în cadrul căreia Managerul unității medicale, Dr. Carp Gheorghe, a prezentat cum vor fi modificate circuitele funcționale ale spitalului, pe perioada construcției noului ambulatoriu de specialitate și a parcării din cadrul Staționarului I.

Sari la conținut