Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea reprezintă unitatea sanitară cea mai complexă a judeţului Bihor, asigurând asistenţa medicală de specialitate a peste 221 000 locuitori din municipiul Oradea, respectiv a peste 617 000 locuitori ai judeţului pentru unele specialităţi, îndeplinind totodată şi funcţia de spital de urgenţă
Luni - Duminică: 15:30 - 16::30
secretariat@spitaljudetean-oradea.ro

Modificarea programului de vizită pentru aparținători

Având în vedere situația epidemiologică generată de creșterea incidenței infecțiilor respiratorii, în mod special a cazurilor de gripă și infecție SARSCoV2, programul de vizită și condițiile de acces pentru aparținători în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor se modifică începând cu data de 19.01.2024, după cum urmează:

 1. Pe toată perioada de supraveghere a infecțiilor respiratorii acute compatibile cu gripa (ILI) și a supravegherii infecției cu SARSCoV2, programul de vizită va fi zilnic între orele 16:00-17:00. Excepție se face doar în cazul pacienților în stare terminală de pe Secția Îngrijiri Paliative, aparținătorii având posibilitatea de a vizita pacientul și în afara acestui interval de vizită, în baza unui program stabilit de medicul curant.
 2. Se suspendă programul de vizită pentru secțiile: Pediatrie, Oncologie, Radioterapie, Hematologie, ATI, USTACC, Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie. Pacienții acestor secții vor putea fi vizitați doar cu acordul medicului curant al pacientului.
 3. Accesul vizitatorilor în salon va fi permis astfel:
  • 1 vizitator / pacient;
  • 1 vizitator/pacient în saloanele cu un număr de cel mult 3 paturi, pacienții putând fi vizitați doar pe rând, nu în același timp;
  • 1 vizitator/pacient în saloanele cu un număr de 4-6 paturi, putând fi vizitați maximum doi pacienți în același salon, în același timp.
 4. Durata vizitei este limitată la 15 de minute.
 5. Vizitatorul va purta echipament de protecție asigurat în mod gratuit de către unitatea sanitară.
 6. Nu se va permite accesul vizitatorilor care prezintă semne clinice de infecții acute, sau aflați în stare de ebrietate ori sub influența unor substanțe halucinogene.

Aceste măsuri sunt necesare pentru a reduce riscul de transmitere a infecțiilor respiratorii acute și a infecției SARSCoV2 și pentru a proteja pacienții internați în contextul creșterii numărului de cazuri de infecții respiratorii.

Sari la conținut