Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea reprezintă unitatea sanitară cea mai complexă a judeţului Bihor, asigurând asistenţa medicală de specialitate a peste 221 000 locuitori din municipiul Oradea, respectiv a peste 617 000 locuitori ai judeţului pentru unele specialităţi, îndeplinind totodată şi funcţia de spital de urgenţă
Luni - Duminică: 15:30 - 16::30
secretariat@spitaljudetean-oradea.ro

Sponsorizare din partea Asociației pentru micuțul Noel: masă de resuscitare destinată nou-născuților Secției Clinice Neonatologie

Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor adresează mulțumiri Asociației pentru micuțul Noel pentru sponsorizarea Secției Clinice Neonatologie și ale Compartimentului de Terapie Intensivă- Neonatologie cu un incubator de ultimă generație, dotat cu masă de resuscitare pentru nou-născuți.

Asociația pentru micuțul Noel este un ONG cu sediul în județul Bihor, care sprijină copiii bolnavi în vederea accesului la tratament și intervenții medicale care pot fi costisitoare. Asociația își propune să fie alături de toți copiii care au nevoie de ajutor, încă din primele clipe de viață.

Prin intermediul acestei sponsorizări, asociația vine în ajutorul nou-născuților care necesită manevre de resuscitare încă din primele momente de viață. Incubatorul Babyroo TN300, primit din partea asociației, este un incubator configurabil, cu funcții de termoreglare de ultimă generație, precum și tehnologii integrate avansate pentru resuscitarea de urgență. Acesta va fi destinat pacienților nou-născuți critici și celor veniți pe lume prin operație cezariană.

Dotarea cu această masă de resuscitare a fost posibilă grație implicării Asociației pentru micuțul Noel prin sponsori și donatori și a domnului Dr. Radu Galiș, Șeful Secției Clinice Neonatologie și Terapie Intensivă-Neonatologie.

Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență, Dr. Gheorghe Carp, transmite mulțumiri Asociației pentru micuțul Noel pentru sponsorizarea generoasă în valoare de 14.000 euro, menționând faptul că acest incubator va contribui semnificativ la acordarea asistenței medicale necesare pentru nou-născuții cu probleme grave de sănătate.

Sari la conținut