Aplicatia “Profil analize medicale”

www.interreg-rohu.eu

acum pe Google Play


Aplicatia “Profil analize medicale” permite folosirea interactiva a unor profile orientative de investigare, diagnostice orientative personalizate si informatii asupra Alfa-Feto Proteinei. De asemenea, aplicatia permite transmiterea pe e-mail a rezultatelor diagnosticului orientativ personalizat, pentru o mai buna gestionare de catre utilizator

Profile Orientative de Investigare

 

In acest modul, utilizatorul va putea incepe profilul orientative de investigare cu selectia sexului, apoi poate selecta una din zonele desemnate ale corpului uman, sistemului osos sau a sistemului circulator. Dupa selectia zonei, utilizatorul va putea selecta unul din organele aferente zonei.

Dupa selectia organului, utilizatorul va putea selecta o afectiune, care il va duce apoi la analizele aferente acelei afectiuni, cu toate detaliile acestora.

Diagnostic Orientativ Personalizat

 

In acest modul, utilizatorul va putea raspunde la un chestionar care ii va afisa la final rezultate personalizate orientative, in functie de raspunsurile date la intrebarile din chestionar.

Astfel, parcurgand intrebarile, la final va putea regasi rezultatul chestionarului alaturi de analizele recomandate. Acestea pot fi de asemenea transmise mai departe pe o adresa de e-mail inserata de utilizator.

Alfa-Feto Proteina

Acest modul prezinta informatii detaliate asupra Alfa-Feto Proteinei:

Aplicație dezvoltată de către Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea prin compania SC MOBIVERSAL SRL în cadrul proiectului ROHU-357 in anul 2020.

Proiectul este implementat în cadrul Programului Interreg V-A România-Ungaria și este fi­nanțat de Uniunea Europeană, prin Fondul European de Dezvoltare Regională și cofinanțat de statele partenere în program, România și Ungaria.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.